СИЕР ГИ ИЗВЕСТУВА СИТЕ ЧЛЕНОВИ И СОРАБОТНИЦИ ДЕКА Е СМЕСТЕН ВО КАНЦЕЛАРИИ НА УЛ.МАКЕДОНИЈА БРОЈ 21/1 (над кафулето „Мекиците на стража„).

 ВЕ МОЛИМЕ ПОШТАТА И ПОНАТАМУ ДА ЈА УПАТУВАТЕ НА П.ФАХ 228.

 ПОКРАЈ МОБИЛНИТЕ ТЕЛЕФОНИ НА КОИ СМЕ СЕКОГАШ ДОСТАПНИ, ОЧЕКУВАМЕ ВО НАЈСКОРО ВРЕМЕ ДА БИДЕ ВКЛУЧЕНА И ФИКСНАТА ЛИНИЈА 02/3115-141, СО ШТО КОМУНИКАЦИЈАТА ЌЕ БИДЕ УШТЕ ПОКВАЛИТЕТНА.

Придружи ни се

Капитал Банка


 
        

        

 

 

 

Корисни линкови

Државен пазарен инспекторат https://dit.gov.mk/

 

Министерство за труд и социјална работа http://www.mtsp.gov.mk/

 

Меѓународна организација за труд http://www.ilo.org/

 

Влада на република Северна Македонија http://www.vlada.mk/