Повеќе информации коментари мислења околу сите настани од незаконското, нестатутарното исфрлање на СИЕР и останатите три синдикати од работните простории, можете да најдете на Фејсбук група Синдикална Пролет

 

Придружи ни се

Капитал Банка


 
        

        

 

 

 

Корисни линкови

Државен пазарен инспекторат https://dit.gov.mk/

 

Министерство за труд и социјална работа http://www.mtsp.gov.mk/

 

Меѓународна организација за труд http://www.ilo.org/

 

Влада на република Северна Македонија http://www.vlada.mk/