Пристапница
Име (*)
Please let us know your name.
Презиме (*)
Please let us know your Surname.
Дата на рагање (*)
Invalid Input
Стручна спрема
Please write your Professional education.
Адреса на живеење
Улица (*)
Street address
Град
City of residence
E-mail Адреса (*)
Please let us know your email address.
Телефон (*)
Invalid Phone Input
Вработен/а кај:
Invalid Input
Договор за работа на : (*)


Invalid Input
Работно место
Invalid Input
Адреса на компанијата
Улица
Street address
Град
City of residence
Изјавувам дека со потпишувањето на оваа пристапница доброволно пристапувам во сиер.Изјавувам дека чланарината (1% од нето платата) кеја плаќам преку :
Одбери

Invalid Input
Лични податоци
Invalid Input
  

Капитал Банка


 
        

        

 

 

 

 

 

Наша Фејзбук Страница

Наш YouTube Канал

Корисни Информации

 

ССМ Мобилна апликација

Престојни настани


08-11.09.2022
Работнички спортски игри на СИЕР, Хотел Десарет, Охрид