СИЕР ја продолжува долгогодишната соработка со еден од најголемите синдикати во Данска – 3Ф, а особено со секцијата наречена Глобални Колеги, составена од синдикални претставници со големо практично искуство, преку  одржување на заеднички проекти и семинари.

Повеќе: СЕМИНАР НА ТЕМА ТЕХНИКИ ЗА ПРЕГОВОРИ – РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМИ НА РАБОТНО МЕСТО ЗА СИНДИКАЛНИТЕ...

По повод меѓународниот ден на жената 8-ми Март СИЕР на сите свој членки, соработнички и сите останати жени им го честита меѓународниот ден на жената 8-ми Март и им посакува се најубаво.

СИЕР НА СИТЕ СВОИ ЧЛЕНОВИ, ПРИЈАТЕЛИ И ПОДДРЖУВАЧИ ИМ ПОСАКУВА СРЕН И БЛАГОСЛОВЕН БОЖИЌ, ДОБРО ЗДРАВЈЕ, ПОВЕЌЕ РАДОСТИ И ПОМАЛКУ ГРИЖИ ДА СЕ РЕДАТ.

Претседателот на СИЕР Игор Ѓерасов деновиве беше во посета на  Фабриката за електронски производи наменети за авионската, воената и автомобилската индустрија КЕМЕТ Електроникс во зона Бунарџик Скопје при што во истата е основана нова синдикална организација на СИЕР.

 

СИЕР НА СИТЕ СВОИ ЧЛЕНОВИ, ПРИЈАТЕЛИ И ПОДДРЖУВАЧИ ИМ ПОСАКУВА СРЕЌНА И УСПЕШНА 2020 ГОДИНА, ДОБРО ЗДРАВЈЕ, ПОВЕЌЕ РАДОСТИ И ПОМАЛКУ ГРИЖИ ДА СЕ РЕДАТ.

 

Воедно ве известуваме дека канцеларијата на СИЕР нема да работи во деновите на празниците, од 1. До 7.Јануари 2020. За итни потреби можете да се јавите на телефон 070/288-565 или 707/363-384

Придружи ни се

Капитал Банка


 
        

        

 

 

 
 

Поврзани вести од др.медиуми

Телма 28.07.2019

Загинатиот рудар бил вратен од пензија поради недостаток на минери

--------------------------------------

Телма 27.07.2019

Еден рудар загина, двајца повредени во рудникот "Тораница" кај Крива Паланка

--------------------------------------

Телма 25.06.2019

Анѓушев се сретна со поранешни вработени на ОХИС

---------------------------------------

1TV 16.07.2018

Вработените од ОХИС протестираа за неисплатените 24 плати
----------------------------------------

1TV 03/10/2018

Во ЕУРОКОМПОЗИТ стигна списокот за технолошки вишок, но нема пари за отпремнини

-----------------------------------------

Телма 16.07.2018

Фени излегува од стечај, потврден планот за реорганизација

-------------------------------------------

24 Вести 05.07.2018

Вработените од Еурокомпозит и владата се договорија

---------------------------------------------

Телма 05.07.2018

Еурокомпозит го прекинаа штрајкот

---------------------------------------------

24 Вести  07.05.2018

Продолжуваат препукувањата во "ФЕНИ"

----------------------------------------------

Телема 22.04.2018

Југохром нема да проработи во предвидениот рок

-----------------------------------------------

Телма 14.03.2017

ГСОЛ избран за инвеститор за Фени

------------------------------------------------

Телма 26.02.2017

Фени почна со работа

-------------------------------------------------

Телма 07.02.2018

Доверителите одлучија Фени да се реорганизира

--------------------------------------------------

Телма 02.02.2018

Фени почнува со работа

--------------------------------------------------

24Вести 26.01.2018

Се очекува Фени да стартува со работа од 1 Фебруари

--------------------------------------------------

Телма 26.01.2018

Доверителите на Фени ќе прават увид во побарувањата

--------------------------------------------------

Телма  05.01.2018

Фени даден на оглас

--------------------------------------------------

24 Вести  22.12.2017

Швајцарски Фос Асет менаџмент: Сакаме иднина за