За актуелните случувања и состојби Добиена е подршка од СИНДИКАТОТ НА МЕТАЛЦИТЕ НА ХРВАТСКА  - ИНДУСТРИСКИ СИНДИКАТ ( SMH IS) која е испратена и до другите меѓународни синдикални преставници

Оригиналниот текст можете да го погледнете ТУКА