За актуелните случувања и состојби Добиена е подршка од СИНДИКАТОТ НА МЕТАЛЦИТЕ НА ХРВАТСКА  - ИНДУСТРИСКИ СИНДИКАТ ( SMH IS) која е испратена и до другите меѓународни синдикални преставници

Оригиналниот текст можете да го погледнете ТУКА

Капитал Банка


 
        

        

 

 

 

 

 

Наша Фејзбук Страница

Наш YouTube Канал

Корисни Информации

 

ССМ Мобилна апликација

Престојни настани22-27.05.2022
Австрискиот синдикат
PRO-GE во посета на  СИЕР Македонија

03-04.06.2022
Конференција на жени во соработка со
Olof Palme Center

08-11.09.2022
Работнички спортски игри на СИЕР, Хотел Десарет, Охрид