Синдикалната организација при ВАБТЕК МЗТ од Скопје и оваа година го одржа традиционалниот натпревар во рибарење на 11.09.2022год. во Дојран. Честитки за најуспешните

Капитал Банка


 
        

        

 

 

 

 

 

Наша Фејзбук Страница

Наш YouTube Канал

Корисни Информации

 

ССМ Мобилна апликација

Престојни настани


08-11.09.2022
Работнички спортски игри на СИЕР, Хотел Десарет, Охрид