Во пресрет на големиот празник  28 АвгустУспение на пресвета богородица,  Синдикатот на индустрија, енергетика и рударство на Македонија- СИЕР им го честита праззникот на сите граѓани од православна вероисповед, со желби за добро здравје и благосостојба.

 

СИЕР на ските рудари за  Ден на рударите им посакува безбедна работа, со заедничко залагање и вложување кон остварување на поголеми придобивки, како во поглед на здравјето и безбедноста при работа, така и во правец на подобра  материјална и социјална положба на рударите.

 СРЕЌНО!

Капитал Банка


 
        

        

 

 

 

 

 

Наша Фејзбук Страница

Наш YouTube Канал

Корисни Информации

 

ССМ Мобилна апликација

Престојни настани


08-11.09.2022
Работнички спортски игри на СИЕР, Хотел Десарет, Охрид