НА СИТЕ СВОИ ЧЛЕНОВИ, СОРАБОТНИЦИ И СИТЕ ОСТАНАТИ ГРАЃАНИ ОД МУСЛИМАНСКА ВЕРОИСПОВЕД ИМ ГО ЧЕСТИТА ПРЕСТОЈНИОТ ГОЛЕМ МУСЛИМАНСКИ ПРАЗНИК РАМАЗАН БАЈРАМ СО ЖЕЛБА ЗА МНОГУ ЗДРАВЈЕ ЛИЧНА СРЕЌА И БЕРИКЕТ!

Капитал Банка


 
        

        

 

 

 

 

 

Наша Фејзбук Страница

Наш YouTube Канал

Корисни Информации

 

ССМ Мобилна апликација

Престојни настани


08-11.09.2022
Работнички спортски игри на СИЕР, Хотел Десарет, Охрид