Синдикатот на индустрија, енергетика и рударство на Македонија- СИЕР им го честита 28 АвгустУспение на пресвета богородица на сите граѓани од православна вероисповед, со желби за добро здравје и благосостојба.

Исто така им го честита  Ден на рударите на сите рудари и им посакува успешна и безбедна работа, со заложба преку социјалниот дијалог  и колективните договори заедно да оствариме поголеми придобивки, како во поглед на здравјето и безбедноста при работа, така и во правец на подобра  материјална и социјална положба на рударите.

 СРЕЌНО!

 Видео честитка

Придружи ни се

Капитал Банка


 
        

        

 

 

 

Наша Фејзбук Страница

Корисни Информации

 

ССМ Мобилна апликација

Престојни настани