СИЕР им го честита Курбан Бајрам на сите верници од исламска вероисповед и им посакува многу здравје, среќа, љубов и благосостојба.

Капитал Банка


 
        

        

 

 

 

 

 

Наша Фејзбук Страница

Наш YouTube Канал

Корисни Информации

 

ССМ Мобилна апликација

Престојни настани


08-11.09.2022
Работнички спортски игри на СИЕР, Хотел Десарет, Охрид