На десетата седница на Советот на СИЕР одржана на 18.02.2021 се донесе одлука за свикување на 17-ти  Конгрес на СИЕР и одлука за распишување  избори во СИЕР 2021.

Бидејќи за нас животот и здравјето на работниците се на прво место, активностите околу организирањето и одржувањето на конгресот ќе се прилагодуваат на пропишаните мерки како интерни од страна на работодавачите така и на пропишаните мерки од страна на Владата за заштита и безбедност во услови на пандемија.

Придружи ни се

Капитал Банка