СИЕР НА СИТЕ СВОЈ ЧЛЕНОВИ, ДЕЛОВНИ ПРИЈАТЕЛИ, СОРАБОТНИЦИ И СИТЕ ГРАЃАНИ ИМ ГИ ЧЕСТИТА ПРЕСТОЈНИТЕ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ СО ИСКРЕНИ ЖЕЛБИ ЗА ЗДРАВЈЕ, СРЕЌА РАДОСТ, УСПЕСИ И БЕРИКЕТ ВО НОВАТА 2021 ГОДИНА И СИТЕ ЖЕЛБИ ДА БИДАТ СТВАРНОСТ.

Придружи ни се

Капитал Банка