Претседателот на СИЕР Игор Ѓерасов деновиве беше во посета на  Фабриката за електронски производи наменети за авионската, воената и автомобилската индустрија КЕМЕТ Електроникс во зона Бунарџик Скопје при што во истата е основана нова синдикална организација на СИЕР.

 

Придружи ни се

Капитал Банка