СИЕР НА СИТЕ СВОИ ЧЛЕНОВИ, ПРИЈАТЕЛИ И ПОДДРЖУВАЧИ ИМ ПОСАКУВА СРЕЌНА И УСПЕШНА 2020 ГОДИНА, ДОБРО ЗДРАВЈЕ, ПОВЕЌЕ РАДОСТИ И ПОМАЛКУ ГРИЖИ ДА СЕ РЕДАТ.

 

Воедно ве известуваме дека канцеларијата на СИЕР нема да работи во деновите на празниците, од 1. До 7.Јануари 2020. За итни потреби можете да се јавите на телефон 070/288-565 или 707/363-384

Придружи ни се

Капитал Банка