СИЕР НА СИТЕ СВОЈ ЧЛЕНОВИ, ДЕЛОВНИ ПРИЈАТЕЛИ, СОРАБОТНИЦИ И СИТЕ ГРАЃАНИ ИМ ГИ ЧЕСТИТА ПРЕСТОЈНИТЕ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ СО ИСКРЕНИ ЖЕЛБИ ЗА ПРЕД СЕ МНОГУ ЗДРАВЈЕ, СРЕЌА РАДОСТ, УСПЕСИ И БЕРИКЕТ ВО НОВАТА 2019 ГОДИНА И СИТЕ ЖЕЛБИ ДА БИДАТ СТВАРНОСТ.

ВОЕДНО САКАМЕ ДА ГИ ИЗВЕСТИМЕ СИТЕ СВОЈ ЧЛЕНОВИ, ПАРТНЕРИ И СОРАБОТНИЦИ ДЕКА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА СИЕР ЌЕ БИДАТ ЗАТВОРЕНИ ЗА ВРЕМЕ НА НОВОГОДИШНИТЕ И БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ ОД 31.12.2018 ДО 08.01.2019 ГОДИНА ПОРАДИ КОРИСТЕЊЕ НА КОЛЕКТИВЕН ОДМОР.

СРЕЌНА И БЕРИКЕТНА НОВА 2019 ГОДИНА И СРЕЌЕН БОЖИЌ

Придружи ни се

Капитал Банка


 
        

        

 

 

 
 

Поврзани вести од др.медиуми

Телма 28.07.2019

Загинатиот рудар бил вратен од пензија поради недостаток на минери

--------------------------------------

Телма 27.07.2019

Еден рудар загина, двајца повредени во рудникот "Тораница" кај Крива Паланка

--------------------------------------

Телма 25.06.2019

Анѓушев се сретна со поранешни вработени на ОХИС

---------------------------------------

1TV 16.07.2018

Вработените од ОХИС протестираа за неисплатените 24 плати
----------------------------------------

1TV 03/10/2018

Во ЕУРОКОМПОЗИТ стигна списокот за технолошки вишок, но нема пари за отпремнини

-----------------------------------------

Телма 16.07.2018

Фени излегува од стечај, потврден планот за реорганизација

-------------------------------------------

24 Вести 05.07.2018

Вработените од Еурокомпозит и владата се договорија

---------------------------------------------

Телма 05.07.2018

Еурокомпозит го прекинаа штрајкот

---------------------------------------------

24 Вести  07.05.2018

Продолжуваат препукувањата во "ФЕНИ"

----------------------------------------------

Телема 22.04.2018

Југохром нема да проработи во предвидениот рок

-----------------------------------------------

Телма 14.03.2017

ГСОЛ избран за инвеститор за Фени

------------------------------------------------

Телма 26.02.2017

Фени почна со работа

-------------------------------------------------

Телма 07.02.2018

Доверителите одлучија Фени да се реорганизира

--------------------------------------------------

Телма 02.02.2018

Фени почнува со работа

--------------------------------------------------

24Вести 26.01.2018

Се очекува Фени да стартува со работа од 1 Фебруари

--------------------------------------------------

Телма 26.01.2018

Доверителите на Фени ќе прават увид во побарувањата

--------------------------------------------------

Телма  05.01.2018

Фени даден на оглас

--------------------------------------------------

24 Вести  22.12.2017

Швајцарски Фос Асет менаџмент: Сакаме иднина за