Капитал Банка АД  Скопје нуди широка палета на кредитни производи за членовите на Синдикатот на индустрија, енергетика и рударство на Македонија (СИЕР)

  1. Бескаматна позајмица за членови на синдикатот СИЕР во износ од 30.000 МКД (кликни ТУКА за повеќе информации);
  2. Бескаматна позајмица за членови на синдикатот СИЕР во износ од 60.000 МКД (кликни ТУКА за повеќе информации);
  3. Бескаматна позајмица за членови на синдикатот СИЕР во износ од 100.000 МКД (кликни ТУКА за повеќе информации);
  4. СУПЕР потрошувачки кредит за членовите на Синдикатот СИЕР во износ до 900.000 МКД (кликни ТУКА за повеќе информации);
  5. Наменски потрошувачки кредит до 60.000,00 денари за производи од ТЕХНОМАРКЕТ (кликни ТУКА за повеќе информации).

Потребни документи за апликација:

  1. Потврда (потпишана од страна на претседателот на синдикалната организација)
  2. Изјава/административна забрана (потпишана и заверена од страна на работодавачот)
  3. Образец за податоци од плата -ЗППОП (пополнет/потпишан/заверен од страна на работодавачот)
  4. Барање за кредит (пополнето и потпишано од барателот/член на Синдикатот на СИЕР)

Лица за контакт

За сите потреби членовите на Синдикатот  може да се обратат во било која експозитура/шалтер на банката, вклучувајќи ги и членовите кои живеат во градови каде банката нема свое претставништво.

Експозитура Центар

Ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02/3102 563, 02/3102 568

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Експозитура АМСМ Центар

Ул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.51 – Центар, 1000 Скопје, Македонија

Тел: 02/ 32 98 592; 02/ 32 98 593

 e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Шалтер 2 при Универзитетот за туризам и менаџмент

Бул. Партизански Одреди бр.99, 1000 Скопје

Тел: 02/3070446

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Експозитура Струмица

Ул. Благој Мучето бр.4, 2400 Струмица

Тел: 034/34 97 64

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Експозитура Tетово

Бул. Илирија бр.41/2, 1200 Тетово,

Тел: 044/352 233 и 044/352 235

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Придружи ни се

Капитал Банка


 
        

        

 

 

 
 

Поврзани вести од др.медиуми

Телма 28.07.2019

Загинатиот рудар бил вратен од пензија поради недостаток на минери

--------------------------------------

Телма 27.07.2019

Еден рудар загина, двајца повредени во рудникот "Тораница" кај Крива Паланка

--------------------------------------

Телма 25.06.2019

Анѓушев се сретна со поранешни вработени на ОХИС

---------------------------------------

1TV 16.07.2018

Вработените од ОХИС протестираа за неисплатените 24 плати
----------------------------------------

1TV 03/10/2018

Во ЕУРОКОМПОЗИТ стигна списокот за технолошки вишок, но нема пари за отпремнини

-----------------------------------------

Телма 16.07.2018

Фени излегува од стечај, потврден планот за реорганизација

-------------------------------------------

24 Вести 05.07.2018

Вработените од Еурокомпозит и владата се договорија

---------------------------------------------

Телма 05.07.2018

Еурокомпозит го прекинаа штрајкот

---------------------------------------------

24 Вести  07.05.2018

Продолжуваат препукувањата во "ФЕНИ"

----------------------------------------------

Телема 22.04.2018

Југохром нема да проработи во предвидениот рок

-----------------------------------------------

Телма 14.03.2017

ГСОЛ избран за инвеститор за Фени

------------------------------------------------

Телма 26.02.2017

Фени почна со работа

-------------------------------------------------

Телма 07.02.2018

Доверителите одлучија Фени да се реорганизира

--------------------------------------------------

Телма 02.02.2018

Фени почнува со работа

--------------------------------------------------

24Вести 26.01.2018

Се очекува Фени да стартува со работа од 1 Фебруари

--------------------------------------------------

Телма 26.01.2018

Доверителите на Фени ќе прават увид во побарувањата

--------------------------------------------------

Телма  05.01.2018

Фени даден на оглас

--------------------------------------------------

24 Вести  22.12.2017

Швајцарски Фос Асет менаџмент: Сакаме иднина за