17. Конгрес на СИЕР одржан на 2.10.2021 година за претседател на СИЕР на Македониај го избра Игор Ѓерасов

 

        Контакт:
        моб. 075/378-734
        тел.  02/3164-875
        Email:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Капитал Банка


 
        

        

 

 

 

 

 

Наша Фејзбук Страница

Наш YouTube Канал

Корисни Информации

 

ССМ Мобилна апликација

Престојни настани


08-11.09.2022
Работнички спортски игри на СИЕР, Хотел Десарет, Охрид