Организации на СИЕР

 • СО при МЕТАЛЕЦ, Битола 
 • СО при МАКСТИЛ, Скопје 
 • СО приАРЦЕЛОР МИТТАЛ ЦРМ, Скопје  
 • СО при РЖ УСЛУГИ, Скопје
 • СО при РЖ ТЕХНИЧКА КОНТРОЛА, Скопје
 • СО при РЖ ИНТЕРТРАНСШПЕД, Скопје
 • СО при РЖ ЕКОНОМИКА, Скопје
 • СО при ИНСТИТУТ ЗА РУДАРСТВО, Скопје
 • СО при РЖ ТРОСКА, Скопје
 • СО при ФАКОМ, Скопје
 • СО при Рафинерија ОКТА, Скопје
 • СО при ИНСТИТУТ ЗА ЗАВАРУВАЊЕ ЈУГ, Скопје 
 • СО при МЗТ ВАБТЕК, Скопје
 • СО при САСА, Македонска Каменица
 • СО при Рудник.ДЕМИР ХИСАР, Сопотница, Демир Хисар
 • СО при ФЕНИ Индустри, Кавадраци
 • СО при РК СЕРВИС, Скопје
 • СО при РК КОНТАКТОРИ И РЕЛЕИ, Скопје
 • СО при РК ЗАЕДНИЧКИ ДЕЈНОСТИ, Скопје         
 • СО при ВАТРОСТАЛНА, Скопје 
 • СО при ФЗЦ 11 ОКТОМВРИ, Куманово
 • СО при ЛТХ ЛЕАРНИЦА, Охрид 
 • СО при ЕУРОКОМПОЗИТ-11 Октомври, Прилеп
 • СО при БУЛМАК, Пробиштип
 • СО при ТАБ МАК, Пробиштип 
 • СО при ЈУГОХРОМ АЛЗАР, Јегуновце
 • СО при ИГМ ВРАТНИЦА, Вратница
 • СО при ТЕАЛ, Тетово
 • СО при Производство на топлина БалканЕнерги ДООЕЛ, Скопје
 • СО при ТАЈМИШТЕ, Кичево
 • СО при МРТ, Скопје
 • СО при МАКПЕТРОЛ, Скопје
 • СО при МЕРМЕРЕН КОМБИНАТ, Прилеп
 • СО при ДИРЕКЦИЈА ЗА ЗАДОЛЖИТЕЛНИ РЕЗЕРВИ НА НАФТА И НАФТЕНИ ДЕРИВАТИ - ДЗРННД Скопје 
 • СО при СИЕР , Скопје 
 • СО при КИ СЕЈФТИ СИСТЕМС, Кичево 

 

Придружи ни се

Капитал Банка


 
        

        

 

 

 
 

Поврзани вести од др.медиуми

Телма 28.07.2019

Загинатиот рудар бил вратен од пензија поради недостаток на минери

--------------------------------------

Телма 27.07.2019

Еден рудар загина, двајца повредени во рудникот "Тораница" кај Крива Паланка

--------------------------------------

Телма 25.06.2019

Анѓушев се сретна со поранешни вработени на ОХИС

---------------------------------------

1TV 16.07.2018

Вработените од ОХИС протестираа за неисплатените 24 плати
----------------------------------------

1TV 03/10/2018

Во ЕУРОКОМПОЗИТ стигна списокот за технолошки вишок, но нема пари за отпремнини

-----------------------------------------

Телма 16.07.2018

Фени излегува од стечај, потврден планот за реорганизација

-------------------------------------------

24 Вести 05.07.2018

Вработените од Еурокомпозит и владата се договорија

---------------------------------------------

Телма 05.07.2018

Еурокомпозит го прекинаа штрајкот

---------------------------------------------

24 Вести  07.05.2018

Продолжуваат препукувањата во "ФЕНИ"

----------------------------------------------

Телема 22.04.2018

Југохром нема да проработи во предвидениот рок

-----------------------------------------------

Телма 14.03.2017

ГСОЛ избран за инвеститор за Фени

------------------------------------------------

Телма 26.02.2017

Фени почна со работа

-------------------------------------------------

Телма 07.02.2018

Доверителите одлучија Фени да се реорганизира

--------------------------------------------------

Телма 02.02.2018

Фени почнува со работа

--------------------------------------------------

24Вести 26.01.2018

Се очекува Фени да стартува со работа од 1 Фебруари

--------------------------------------------------

Телма 26.01.2018

Доверителите на Фени ќе прават увид во побарувањата

--------------------------------------------------

Телма  05.01.2018

Фени даден на оглас

--------------------------------------------------

24 Вести  22.12.2017

Швајцарски Фос Асет менаџмент: Сакаме иднина за